Зелен телефон на

Националната програма за първична профилактика на рака на маточната шийка

 

              0800 13 454

       http://www.hpv-vaccine.bg/

 

За живот!

za_jivot

До всички лечебни заведения на територията на област Търговище

          Във връзка с постъпило писмо в РЗИ- Търговище с вх.№ 03-264/06.06.2019 г. от Министерството на здравеопазването, в изпълнение на чл.98 от ЗЛЗ, в сила от 01.01.2019 г., в срок до 14.06.2019 г. да предоставите следната информация:

1.      Електронен адрес и описание на общодостъпните места в сградата на лечебното заведение, на които е оповестена информацията за вида и цената на всички предоставяни медицински и други услуги и за начина на заплащането им.

2.      Информация за реквизитите на финансовите документи, които се издават на пациентите за всички заплатени от тях суми.

3.      Утвърден ценоразпис на всички представяни от лечебното заведение медицински и други услуги, както и информацията за начина на тяхното заплащане, попълнен във формат, съгласно приложения образец с цел публикуването им на интернет-страницата на Министерство на здравеопазването.

            Всяка промяна на информацията по чл.98 от ЗЛЗ следва да бъде оповестявана минимум 7 дни преди влизането й в сила на интернет страницата на Вашето лечебното заведение или по друг обичаен начин, както и да изпращате променената информация за обновяване на интернет страницата на Министерство на здравеопазването.

           Информацията в указаните по-горе срокове следва да изпратите до Министерство на здравеопазването на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , с копие до РЗИ- Търговище на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

           В случай, че не оказвате медицински услуги извън договор с НЗОК и по чл.82 от Закона за здравето моля да ни уведомите за това на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . .

Лице за контакти: Ивелина Костадинова, ст.експерт в Д “МД“ при РЗИ-Търговище,                 тел. 0601/ 67559

Ценоразпис чл.98 от ЗЛЗ виж тук

 

                   

 

"Повишаване квалификацията на служителите в администрацията на РЗИ-Търговище, чрез обучения"

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски социален фонд

Адрес:

гр.Търговище

ул. "Цар Освободител" № 33

Адрес на гишето за административно обслужване на клиенти:

гр.Търговище

ул. "Цар Освободител" № 33

Работно време:

08:30 - 17:00ч.

 

 

 

правна информация

Данни:

ЕИК 176031729

Банкова сметка:

BG74UBBS80023110734510 / BIC UBBSBGSF

(при плащане по банков път задължително да се посочва основание за плащането)

Телефон за контакти:

0601 6 41 42 / 0601 6 40 75

факс: 0601/7 75 54

e-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно време:

08:30-12:30ч.

13:00-17:00ч.

В случай, когато в служебните помещения има потребители на административни услуги в края на работното време, работата на гишето за административно обслужване на граждани продължава до приключването на тяхното обслужване, но не повече от два астрономически часа след обявеното работно време.